Arabian Courtyard & Spa Dubai 4*/Paradise Island Resort & Spa 4*

hotel
1560 EUR

Tariful include :

: Arabian Courtyard Hotel & Spa se află într-o zonă centrală, liniștită, vizavi de Muzeul din Dubai. Proprietatea este situată ideal pentru a vizita puncte de atracție turistice, comerciale și de afaceri. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în tot hotelul. Paradise Island Resort & Spa oferă vile și bungalouri private pe o insulă idilică din Oceanul Indian. Complexul are o piscină în aer liber, 4 restaurante și un centru spa.

: Mic Dejun/Demipensiune

: Plecare cu avionul din Bucuresti cu compania aeriana Fly Dubai.

: Camerele spațioase și confortabile de la Arabian Courtyard Hotel & Spa au decor în stil arab. Acestea oferă apă minerală îmbuteliată și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Unitățile de cazare de la Pardise Island Resort & Spa au aer condiționat, podea din gresie și terasă privată cu vedere deosebită la ocean. Dotările includ TV prin satelit, seif și frigider. Este disponibil şi un aparat de ceai/cafea.

: Transfer aeroport-hotel-aeroport.

: Servicii incluse: Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Dubai, Maldive - Bucuresti; Bilet de avion pentru zbor international Dubai - Maldive; Taxele de aeroport pentru zboruri; Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul; Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program; Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse; Serviciu telefonic de urgente 24/7.

: Indian Ocean

: Emiratele Arabe Unite/Maldive

: 05.09.2016 00:00:00

: 14.09.2016 00:00:00